48Pcs/Set Portabil Profesional Schiță de Desen Creioane Kit Cu Grafit, Cărbune de Stilou EM88


Etichete: pentel creion carbune, creion carbune, amestec ciot, marker, hârtie ciot, linie superioară, set de busolă, stilou sta, mecanismele creion, tortillon.

127.55lei 150.06lei
  • In stoc
  • a68326


48Pcs/Set Portabil Profesional Schiță de Desen Creioane Kit Cu Grafit, Cărbune de Stilou EM88 Produs caietul de sarcini:

Caracteristici:

De înaltă Calitate Schiță Creioane Kit De: 48pcs profesionale art creion set, inclusiv grafit, cărbune și creioane pastel, amestecare buturugi și salcie bastoane pentru a realiza unlimit schiță tehnici.

Da Libertatea de a Crea: Schiță creion rechizite pentru creativ în art.Conceput pentru desen, scris și schiță pe hârtie mată și elaborarea de film; Portabil cu fermoar caz, convenabil pentru a transporta.Se va păstra toate provizii organizate atunci când nu este în uz, vino cu perfectă pentru utilizarea acasă, la școală sau în deplasare.

Utilizarea pe scară largă: O alegere perfectă pentru profesioniști și începători de desen de învățare, artiști, adulți, copii, studenți, este cele mai bune instrumente pentru a prezenta cuiva desen talentul de mare folos pentru figura desen, cărbune de desen; cel Mai bun pentru rechizite.

Minunate Cadouri: 48pcs Schiță creion set consumabile cu desen de arta creioane face un cadou minunat de Crăciun, ziua de nastere sau de Anul Nou cadou și mai mult.

În condiții de siguranță și Non-Toxice: Schite creion stabilite prin inspecție de siguranță, livrările de bună calitate, astfel încât puteți să-l cumpere pentru tine si familia ta.Este sănătos și fără plumb, în condiții de siguranță pentru a utiliza.

Caietul de sarcini:

12 x creion de Desen: 8B, 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, B, HB, 2H, 3H, 4H, 5H

6 x Pastel, grafit bastoane (6 culori)

2 x Creioane Grafit: 6B

3 x Creioane de Cărbune (Moale, Mediu, Greu)

4 x Creioane Pastel (Diferite Nuante)

2 x Amestecare hârtie buturugi

1 x cap Dublu creion extender

1 buc Metal Art Cuțite

4 x Cărbune Salcie Bastoane

3 x Cărbune Bastoane

3 x Grafit Bastoane

1 x hartie abraziva Blocuri

1 x Radiera Cauciuc

1 x Frământat Cărbune Eraser(Pentru Creioane de Cărbune)

1 x Două x-a Ascuns Ascuțitoare

1 Single x x Gaură ascuțitoare din plastic

1 x carte Schiță

1 x Caz cu Fermoar

Pachetul Include:

1 set x 48Pcs Creioane de Desen Ki

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.


  • Material Mâner: Alte


Scrie o recenzie

Produse similare